59 PZ 646 Tekirdağ Plakalı Minibüs Midyat-İdil Yolunda Kaza Yaptı: 7 Yaralı

0

  • 59 PZ 646 Tekirdağ plakalı minibüs ile İstanbul plakalı kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

(Haber Mehmet Çalışkan) Edinilen bilgilere göre, 59 PZ 646 plakalı Tekirdağ minibüsü, Midyat-İdil yolunda İstanbul plakalı 34 SE 0741 kamyonet ile çarpıştı. Kaza sonucunda minibüste bulunan 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bağlı jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan E.B., B.B., J.B., M.G., A.Ö., N.F. ve S.E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları yakından takip edilecek.

Jandarma, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. 59 PZ 646 Tekirdağ plakalı minibüsle ilgili detaylar ve kazanın nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Gelişmeleri takip etmek için haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin