Almanya’da Kanlı Hesaplaşma: Antalya’daki Cinayet Frankfurt’a Taşındı

0

  • Frankfurt’ta soğukkanlı bir cinayet işlendi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Çuvanlı aşiretinin üyesi olduğu öğrenilen Hakim E. (27), Antalya’da Özdakak Ailesi’nden bir akrabayı öldürmesinin ardından, aşiretin intikamı için Frankfurt’ta öldürüldü. Katil zanlısı Kemal Ö. (54) polisin hızlı müdahalesiyle yakalandı.

(Mehmet Kesmez Ceylanpınar / Şanlıurfa) Almanya’nın Frankfurt kentinde işlenen bir cinayet, kan davası kaynaklı kanlı bir hesaplaşmayı gözler önüne serdi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine kayıtlı Çuvanlı aşiretinden olduğu öğrenilen Hakim E. (27), Antalya’da işlediği bir cinayet sonrası Almanya’ya kaçtı. Ancak, aşiretin intikam arayışı onu burada da buldu.

Antalya’da yaklaşık iki ay önce Özdakak Ailesi’nden 46 yaşındaki Ahmet Özdakak’ı 12 kurşunla öldürdüğü belirtilen Hakim E., intikam korkusuyla Almanya’ya kaçtı. İzini süren Özdakak Ailesi, Hakim E.’nin yerini tespit etti ve durumu Lahr kentinde döner büfesi işleten akrabaları Kemal Ö. (54) ile paylaştı.

Salı akşamı saat 21.00 sularında, Frankfurt ana tren garında soğukkanlı bir şekilde Hakim E.’ye yaklaşan Kemal Ö., arkadan kafasına ateş etti. Hakim E.’nin yere düşmesinin ardından yerde iki el daha ateş eden Kemal Ö., kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Zanlının şu ana kadar sorgusunda ifade vermediği öğrenildi.

Almanya’da ikamet kaydı bulunmayan Hakim E.’nin, Almanya’ya nasıl geldiği henüz bilinmiyor. Ancak, yaklaşık iki aydır Almanya’daki akrabalarının yanında saklandığı kaydedildi. Hakim E.’nin Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve Çuvanlı aşiretine mensup olduğu belirtildi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin