Baba Katliamı: Süloğlu’nda Kan Donduran Cinayet!

1

 

  • Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı Köyü, tüyler ürperten bir aile trajedisine sahne oldu. 58 yaşındaki Şerif Yalçın’ın cesedi dört parçaya ayrılmış halde bulundu. Oğlu Canberk Yalçın, miras anlaşmazlığı ve babasının evlilik planları nedeniyle cinayeti işlediğini itiraf etti.

(Haber Merkezi) Edirne’nin Süloğlu ilçesi Domurcalı Köyü’nde yaşanan dehşet verici olayda, 58 yaşındaki Şerif Yalçın’ın cesedi dört parçaya ayrılmış şekilde bir dere yatağında bulundu. Kayıp ihbarını yapan oğlu Canberk Yalçın, babasının kaybolduğunu belirterek jandarma ekipleri ile arama çalışmalarına katıldı. Ancak çelişkili ifadeleri ve şüpheli hareketleri dikkat çeken Canberk Yalçın, sorgulama sırasında cinayeti itiraf etti.

Yalçın, babasını tabancayla öldürdüğünü, ardından baltayla cesedi parçalayıp dereye attığını söyledi. Cinayetin nedenini ise babasının başka bir kadınla evlenme planları ve köydeki 6 dönümlük tarla mirasının bölünmesi korkusu olarak açıkladı. Ayrıca, olayın ardından babasının kanlı kıyafetlerini yakmaya çalıştığı da ortaya çıktı. Canberk Yalçın, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Baba Katliamı: Süloğlu’nda Kan Donduran Cinayet!

  1. Bu tür aile içi trajediler ne yazık ki toplumda derin yaralar açıyor. Aile bağlarının zayıflaması ve miras gibi konuların böylesine büyük sonuçlara yol açması gerçekten üzücü. Olayın tüm detayları açığa çıkarılarak adaletin yerini bulmasını diliyoruz. Bölgede yaşayanlar için böyle bir olayın etkileri uzun süre hafızalardan silinmeyecektir.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin