Bakan Ali Yerlikaya’dan Trakya’da Güvenlik Zirvesi

0

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trakya illerinin valileriyle bir araya gelerek düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla mücadele konulu önemli bir güvenlik toplantısı gerçekleştirdi. Bakan Yerlikaya, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trakya bölgesindeki düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında önemli bir adım attı. Bakan Yerlikaya, Trakya illerinin valileriyle düzenlediği toplantıda, bölgedeki güvenlik durumunu değerlendirdi ve bu alanda atılacak adımlar konusunda stratejiler geliştirdi.

Toplantıya, Bakan Yardımcısı, İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli Valileri, Göç İdaresi Başkanı, İstanbul İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı ve ilgili birim amirleri katıldı. Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin ele alındığı toplantıda, bu sorunla kararlı bir şekilde mücadele edileceği vurgulandı.

Bakan Ali Yerlikaya, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.” diyerek, bu konudaki kararlılıklarını bir kez daha dile getirdi.

Toplantının, bölgedeki güvenlik tedbirlerinin artırılması ve düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadelede daha etkin adımlar atılması açısından önemli olduğu belirtiliyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin