Edirne – Erikli Yolunda Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 3 Yaralı

0

  • Erikli-Edirne yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil takla attı. 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Tatil sezonunda sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Edirne’nin Keşan ilçesinde, Erikli’den Keşan’a gitmekte olan bir otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, 21 yaşındaki E.E. idaresindeki 43 SP 604 plakalı otomobilin Çeltik Köyü yakınlarına geldiği sırada meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç savrularak takla attı. Ters dönen otomobilde bulunan 26 yaşındaki F.A. ve 19 yaşındaki E.K. ile sürücü E.E. yaralandı. Yaralılar, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu üzücü olay, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte yol güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle yaz aylarında yoğunlaşan trafik akışında sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları büyük önem taşıyor. Kontrolden çıkan araçlar ve benzeri kazalar, trafikte alınacak basit önlemlerle önlenebilir. Tatilcilerin ve yol kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için trafik kurallarına uymaları ve yavaşlamaları, kazaların önüne geçilmesinde kritik rol oynuyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin