Edirne Uzunköprü’de Aile İçi Şiddet: Öfke Cinayeti

0

  • Edirne‘nin Uzunköprü ilçesinde yaşanan trajik olayda, bir adam tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Polis ekipleri zanlıyı olay yerinde gözaltına aldı.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, aile içi şiddet korkunç bir cinayete dönüştü. Aşçıoğlu Mahallesi Hızır Reis Caddesi’nde meydana gelen olayda, U.T. isimli şahıs, eşi Cansu Tarak ile aralarında çıkan tartışmanın ardından eşini bıçaklayarak öldürdü. Tartışmanın nedeni henüz bilinmezken, olay anında yaşanan dehşet ve acı bölge sakinlerini şok etti.

Cinayet ve Gözaltı: U.T., tartışma sırasında öfkesine hakim olamayarak eline aldığı bıçakla eşini karnından ve kollarından defalarca bıçakladı. Yaralı kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı duyan ve içeri giren oğlu Y.T., annesini bu halde görünce öfkesinden cama yumruk attı. Olayın hemen ardından komşuların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ağır yaralı halde Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cansu Tarak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. U.T. ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

Aile ve Çevre: Cansu Tarak’ın ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, mahalle sakinleri olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Sosyal medyada kısa süre önce paylaşım yapan U.T.’nin, “Bu hayat yolunda benim yoldaşımdın ele döndün. Her derdimi paylaştığım sırdaşımdın ele döndün. Ömrümü yesin yüreğiyle karşıma çıkan, gönlümü aşk ile yakan ateşimdin küle döndün. Ne vefasız ile ne vicdansız ile ne merhametsiz ile işim olmaz” şeklindeki sözleri, yaşanan trajedinin öncesinde ciddi bir ruhsal çalkantı yaşadığını ortaya koyuyor.

Uzunköprü’deki bu trajik olay, toplumda aile içi şiddetin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin