Edirne’de Araca Bırakılan Tehdit Notu ve Fişek Şoku!

0

  • Edirne’nin Atatürk Mahallesi Anadolu Sokak’ta, bir vatandaşın aracına bırakılan tehdit içerikli not ve fişek paniğe yol açtı. Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(Haber: Servet Çalışkan) Edirne’nin Atatürk Mahallesi’nde bulunan Anadolu Sokak’ta meydana gelen olayda, bir vatandaşın aracına tehdit içerikli bir not bırakıldı. Edinilen bilgilere göre, müşteki A.A, aracının camına bırakılan tehdit dolu bir not kağıdı ve bir adet fişek buldu. Bu durumu fark eden A.A, derhal polise başvurarak şikayette bulundu.

Olay yerine hızla intikal eden güvenlik güçleri, tehdit içerikli not ve fişeği delil olarak alarak, olayla ilgili geniş çaplı bir tahkikat başlattı. Olayın failini bulmak için çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Şehrin sakin mahallesinde yaşanan bu olay, vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu. Polis, tehdit ve fişeği bırakan kişi ya da kişilerin bir an önce yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin