Edirne’de Okul Bahçesinde Kanlı Gece: 14 Yaşındaki Duru Hayatını Kaybetti

0

 

SİLAH GÖSTERİSİ KORKUNÇ BİR SONLA BİTTİ
Beş kişilik bir arkadaş grubunun sohbet ettiği sırada, 17 yaşındaki genç yanında getirdiği silahı arkadaşlarına gösterdi ve oynamaya başladı. Bu esnada silahın ateş alması sonucu Duru Pakarda sol göğsünden vuruldu. Olay yerine hızla ulaşan ambulans ve polis ekipleri, ağır yaralanan Duru’yu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Duru kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili olarak yaşları 15 ile 18 arasında değişen dört kişiyi gözaltına aldı ve emniyetteki işlemleri sürüyor.
  • Edirne’de gece saatlerinde yaşanan olayda, Gazi Osman Paşa Ortaokulu bahçesinde buluşan 14 yaşındaki Duru Pakarda, henüz bilinmeyen bir sebeple göğsünden vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Duru, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Gece saat 02.15 sıralarında Edirne’nin Gazi Osman Paşa Ortaokulu bahçesinde meydana gelen olayda, 14 yaşındaki Duru Pakarda, arkadaşlarıyla buluşmak üzere okulun bahçesine geldi.

SİLAH GÖSTERİSİ KORKUNÇ BİR SONLA BİTTİ

Beş kişilik bir arkadaş grubunun sohbet ettiği sırada, 17 yaşındaki genç yanında getirdiği silahı arkadaşlarına gösterdi ve oynamaya başladı. Bu esnada silahın ateş alması sonucu Duru Pakarda sol göğsünden vuruldu. Olay yerine hızla ulaşan ambulans ve polis ekipleri, ağır yaralanan Duru’yu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Duru kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili olarak yaşları 15 ile 18 arasında değişen dört kişiyi gözaltına aldı ve emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Duru, hayati tehlikesi olduğu tespit edilince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak genç kız, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Acı haberin hastaneye ulaşmasıyla birlikte, Duru’nun yakınları derin bir üzüntü yaşarken, zaman zaman sinir krizleri geçirdiler. Polis ekipleri, olay anında okulun bahçesinde bulunan arkadaş grubunu gözaltına alarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.

Duru Pakarda’nın cenazesi bugün, ikindi namazını müteakip Hasan Sezai Camii’nden kaldırılacak ve Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verilecek.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin