Edirne’de Şaka Kazası: 18 Yaş Altı Genç Otomobilin Çarpmasıyla Yaralandı

1

Edirne’de şakalaşırken aniden yola fırlayan 18 yaş altı genç, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Edirne’de şakalaşırken aniden yola fırlayan 18 yaş altı genç, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Edirne’de kaldırımda yürürken arkadaşlarıyla şakalaşan 18 yaş altı genç, aniden caddeye fırladı ve gurbetçi aileye ait Hollanda plakalı bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi: Edirne’nin Abdurrahman Mahallesi Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turhan Caddesi’nde meydana gelen olayda, 18 yaşından küçük İbrahim E.A. kaldırımda arkadaşlarıyla şakalaşırken aniden yola fırladı. Bu sırada caddede seyir halinde olan gurbetçi bir aileye ait Hollanda plakalı otomobil, İbrahim E.A.’ya çarptı.

Olay yerine hızla ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen yaralı çocuk, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, İbrahim E.A.’nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İbrahim E.A.’nın kaldırımda yürürken aniden arkadaşının karşısına çıktığı ve kendisini kovaladığı görülüyor. Arkadaşından kaçarken caddeye fırlayan İbrahim E.A.’ya otomobilin çarptığı anlar kameraya saniye saniye kaydedildi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Edirne’de Şaka Kazası: 18 Yaş Altı Genç Otomobilin Çarpmasıyla Yaralandı

  1. Edirne’de yaşanan bu kaza, gençlerin sokaklarda oyun oynarken veya şakalaşırken dikkatli olmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Özellikle trafik olan bölgelerde aniden yola çıkmanın ciddi sonuçlara yol açabileceği bu olayla bir kez daha kanıtlanmış oldu.

    Bu tür kazaların önlenmesi için hem çocukların ve gençlerin trafik kurallarına karşı daha bilinçli olmaları sağlanmalı, hem de ebeveynler ve okullar bu konuda gerekli bilgilendirmeyi yapmalıdır. Öte yandan, sürücülerin de özellikle yayaların yoğun olduğu bölgelerde dikkatli ve düşük hızda seyretmeleri büyük önem taşıyor. Neyse ki bu olayda ölümcül bir sonuç yaşanmadı, ancak yaralanan gencin yaşadığı bu olay, herkes için önemli bir ders niteliğinde.

    Toplum olarak trafik kurallarına daha fazla dikkat etmek ve güvenli bir çevre yaratmak için hepimize görev düşüyor.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin