Edirne’de Vahşi Cinayet: Anne ve Oğlu Toprağa Verilecek

0

  • Antalya’da eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülen Aynur Çilli ve 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli, Edirne’de son yolculuklarına uğurlanacak.

Antalya’nın Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’nde dün meydana gelen dehşet verici olayda, Aynur Çilli ve 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli hayatlarını kaybetti. Aynur Çilli, birkaç ay önce ayrıldığı erkek arkadaşı Mehmet Altın tarafından kafasına taş ve keser ile vurularak öldürüldü. Olay sırasında yanında bulunan oğlu Bulutcan Çilli ise, Mehmet Altın tarafından Doğuyaka Mahallesi’ndeki evine götürülerek elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü.

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yakalanan Mehmet Altın, bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynur Çilli ve oğlu Bulutcan Çilli’nin cansız bedenleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazeler, abisi ve büyük oğlu tarafından Antalya’dan alınarak memleketleri Edirne’ye getirildi.

Edirne‘de toprağa verilecek olan anne ve oğlu için cenaze töreni hazırlıkları sürüyor. Bu vahşi cinayet, hem Antalya’da hem de Edirne’de büyük üzüntüye neden oldu.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin