Kahraman Sefer Alan Şehit Oldu: Turan Devletleri Federasyonu’ndan Taziye Mesajı

1

Elazığlı kahraman Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, Pençe Kilit Operasyonu sırasında vatanı için can verdi. Turan Devletleri Federasyonu, 'Şehitler ölmez' diyerek başsağlığı dileklerini iletti.

Elazığlı kahraman Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, Pençe Kilit Operasyonu sırasında vatanı için can verdi. Turan Devletleri Federasyonu, ‘Şehitler ölmez’ diyerek başsağlığı dileklerini iletti.
  • Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde hain teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’ın memleketi Elazığ’da yas var. Turan Devletleri Federasyonu, “Şehitler ölmez, onlara asla ölü diyemeyiz” diyerek taziye mesajı yayımladı.

(Haber Merkezi) Pençe Kilit Operasyonu’nun sürdüğü Irak’ın kuzeyinde, PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, Elazığ’ın Güneykent Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Şehit Alan, vatanı ve milleti için verdiği mücadelede şehit düşmüş, Türk milletine büyük bir acı yaşatmıştır.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sefer Alan’ın hain saldırıda yaralandığı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtilmiştir. Şehidimizin ailesine acı haber, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer tarafından verilmiş, şehidin baba evine Türk bayrakları asılmıştır.

Turan Devletleri Federasyonu, yayımladığı taziye mesajında, “Şehitler ölmez, biz onlara asla ölü diyemeyiz. Onlar, vatan toprağının kutsal bekçileri olarak ebediyen yaşamaya devam edecekler. Sefer Alan ve tüm şehitlerimiz, Türk milletinin kalbinde daima var olacak” diyerek, şehidin aziz hatırasının yaşatılacağını vurgulamıştır.

Elazığ’da tüm şehir, kahraman evladı Sefer Alan için yas tutarken, Türk milletinin terörle mücadelesinde yalnız olmadığı, tüm Turan coğrafyasındaki kardeş halkların da bu mücadelenin yanında olduğu mesajı verilmiştir.

Türk milletinin birliği ve dirliği uğruna canını feda eden şehitlerimiz, her zaman minnetle anılacak ve onların emanet ettiği vatan toprakları, aynı kararlılıkla savunulmaya devam edecektir.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Kahraman Sefer Alan Şehit Oldu: Turan Devletleri Federasyonu’ndan Taziye Mesajı

  1. Sefer Alan gibi kahraman evlatlarımız, bu milletin özgürlüğü ve huzuru için canlarını feda eden kutsal birer miras bıraktılar. Onların şehadeti, sadece Türk milletinin değil, tüm Turan coğrafyasının birliğini pekiştiriyor. Teröre karşı verdiğimiz bu kararlı mücadele, asla geri adım atmadan devam edecektir. Şehitlerimiz bizim için ölümsüzdür; onları unutturmamak, bıraktıkları emanete sahip çıkmak her birimizin boynunun borcudur. Allah Sefer Alan’a rahmet eylesin, ailesine ve tüm milletimize sabır versin.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin