Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden Hüsrev Promet’in Vefatı Derin Üzüntüyle Karşılandı

0

  • Karaağaç Mahallesi, rahmetli İzzet ve Adiye Promet’in kıymetli oğlu, Muammer Promet ve Gülşen Zaza’nın ağabeyi, Emre Zaza’nın dayısı Hüsrev Promet’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Edirne‘nin Karaağaç Mahallesi, huzur ve sevgi dolu bir insanı daha kaybetmenin acısını yaşıyor. Rahmetli İzzet ve Adiye Promet’in oğlu, Muammer Promet ve Gülşen Zaza’nın ağabeyi, Emre Zaza’nın dayısı Hüsrev Promet, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Herkesin gönlünde özel bir yer edinen Hüsrev Promet, iyiliği ve güler yüzü ile tanınırdı.

Cenazesi, 30 Temmuz 2024 Salı günü Karaağaç Yeni Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından, Karaağaç Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhumun ardında bıraktığı derin boşluk, tüm sevenleri tarafından hissedilmekte olup, cenaze törenine katılarak son görevlerini yerine getirmek isteyen dostlar ve akrabalar davet edilmektedir.

Hüsrev Promet’in eşi, çocukları ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyor, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar niyaz ediyoruz. Hüsrev Promet’in anıları ve hatıraları, kalplerimizde her zaman canlı kalacak.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin