Keşan-Enez Karayolunda Yol Çalışması: Sürücüler İçin Alternatif Güzergahlar Duyuruldu

1

Keşan-Enez karayolunda devam eden yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan bölüm. Sürücüler, belirtilen alternatif güzergahları kullanarak ulaşım sağlayabilirler.

Keşan-Enez karayolunda devam eden yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan bölüm. Sürücüler, belirtilen alternatif güzergahları kullanarak ulaşım sağlayabilirler.
  • Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Keşan-Enez karayolunun Siğilli kavşağı ile Kılıç köyü arasındaki bölümünde yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatıldığını duyurdu. Sürücüler, çalışma süresince alternatif güzergahları kullanmaya yönlendirildi.

(Haber: Müjdat Özsöker) Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Keşan-Enez karayolunun bir bölümünde yol çalışması başlatıldı. Açıklamada, Siğilli kavşağı ile Kılıç köyü arasında kalan kısmın araç trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Çalışma nedeniyle Enez yönüne gitmek isteyen sürücülerin, Keşan-Mecidiye karayolunun 6. kilometresinde bulunan 3 kilometrelik Büyükdoğanca ve Kılıç köyleri arasındaki servis yoluna yönlendirileceği açıklandı. Ayrıca, İstanbul ve Edirne’den Enez’e ulaşmak isteyenlerin İpsala-Enez yolunu alternatif güzergah olarak kullanabilecekleri ifade edildi.

Çalışma süresince gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınacağı ve trafik işaretlemelerinin yapılacağı vurgulandı. Sürücülerin, belirtilen tarihe kadar alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiği hatırlatıldı.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Keşan-Enez Karayolunda Yol Çalışması: Sürücüler İçin Alternatif Güzergahlar Duyuruldu

  1. Keşan-Enez yolunda yol çalışması başladı! Siğilli kavşağı ile Kılıç köyü arasındaki bölüm trafiğe kapatıldı. Enez’e gitmek isteyenler için alternatif yolları kullanmayı unutmayın. Ayrıntılar haberimizde!

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin