Kırklareli’nde Toplu Sünnet Şöleni: 18 Çocuk Sünnet Edildi, TOGG ile Gezdirildi

0

Kırklareli Millet Bahçesi'nde düzenlenen toplu sünnet şöleninde, süslenen TOGG aracıyla gezdirilen sünnet çocukları ve bisiklet hediyeleri alan mutlu anlar. Kırklareli Valisi Birol Ekici ve diğer yetkililer de etkinliğe katıldı.

Kırklareli Millet Bahçesi’nde düzenlenen toplu sünnet şöleninde, süslenen TOGG aracıyla gezdirilen sünnet çocukları ve bisiklet hediyeleri alan mutlu anlar. Kırklareli Valisi Birol Ekici ve diğer yetkililer de etkinliğe katıldı.
  • Kırklareli’nde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 18 çocuk, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün desteğiyle sünnet edildi. Şölene katılan çocuklar, süslenen TOGG aracıyla gezdirildi ve ardından bisiklet hediye edildi. Programa Kırklareli Valisi Birol Ekici ve birçok üst düzey yetkili katıldı.

KIRKLARELİ – Kırklareli’nde Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen toplu sünnet şöleninde 18 çocuk sünnet edildi. Etkinlik, ailelerin ve çocukların bir araya geldiği Kırklareli Millet Bahçesi’nde gerçekleşti.

Şölen kapsamında sünnet ettirilen çocuklar, özel olarak süslenen TOGG aracıyla gezdirildi. Bu anlar, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz bir deneyim oldu. Etkinlik, daha sonra bir restoranda devam etti. Burada düzenlenen törende, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkililerine bu anlamlı organizasyon için teşekkür etti.

Vali Birol Ekici, konuşmasında toplu sünnet şölenlerinin önemine değinerek, “Bu tür geleneksel zenginliklerin yaşatılması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğu, bizim için en büyük ödüldür,” dedi.

Törende ayrıca AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen ve diğer kurum müdürlerinin katılımıyla pasta kesildi. Şölenin sonunda sünnet olan çocuklara bisiklet hediye edilerek, mutlulukları taçlandırıldı.

Kırklareli’nde düzenlenen bu etkinlik, hem çocuklar hem de aileleri için anlamlı ve neşeli anlarla dolu bir gün olarak kayıtlara geçti.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin