Köpek Arabasında Çöp Poşetiyle Adliyeye Sevk Edilen Polis Katili, Pişmanlık Sorusuna Şoke Eden Yanıt Verdi

1

  • Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti, adliyeye çöp poşeti giydirilerek ‘Köpek Arabası’nda  getirildi. Zanlı, pişmanlık sorusuna “Onlar bana saldırdı, ben yapmadım” diyerek suçlamaları reddetti.

(Fatih Çülışkan’ın Haberi) İstanbul Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Şeyda Yılmaz, önceki gece düzenlenen bir operasyon sırasında şehit oldu. Çıkan arbedede bir polisin silahını ele geçiren 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, ateş açarak polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Olayın ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetten çıkarılırken kadın polisler tarafından çöp poşeti giydirilen zanlı, bir hayvan aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkarılan Yunus Emre Geçti’nin, “Pişman mısın?” sorusuna verdiği cevap ise şaşkınlık yarattı. Zanlı, “Öyle bir şey yok. Onlar bana saldırdılar. Ben yapmadım.” diyerek suçlamaları reddetti.

Savcılık sorgusunun ardından zanlı, mahkemeye sevk edildi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Köpek Arabasında Çöp Poşetiyle Adliyeye Sevk Edilen Polis Katili, Pişmanlık Sorusuna Şoke Eden Yanıt Verdi

  1. Bu haber, Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden zanlı Yunus Emre Geçti’nin çöp poşeti giydirilerek köpek arabasıyla adliyeye sevk edilmesini ve “Pişman mısın?” sorusuna verdiği şok edici yanıtı vurguluyor. Zanlının pişman olmadığını belirterek suçlamaları reddetmesi, olayın ciddiyetini artırıyor. Adli süreçte zanlının çöp poşetiyle taşınması da halkta büyük bir tepki oluşturmuş durumda.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin