MHP Edirne’de Bayrak Değişimi: İlkay Eken Liderlik Bayrağını Devraldı

1

MHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan İlkay Eken, İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve partinin diğer yöneticileriyle birlikte görev teslim töreninde bir araya geldi. Törende, partinin çeşitli kademelerinde görev alacak olan Elif İlay Koçulu ve Hafife Balkan Delen de yeni sorumluluklarına atandı.

MHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan İlkay Eken, İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve partinin diğer yöneticileriyle birlikte görev teslim töreninde bir araya geldi. Törende, partinin çeşitli kademelerinde görev alacak olan Elif İlay Koçulu ve Hafife Balkan Delen de yeni sorumluluklarına atandı.
  • MHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na tecrübeli ve özverili bir isim olan İlkay Eken atandı. İl Başkanı Emre Tokluoğlu, görev değişikliğinin bir bayrak devri olduğunu vurgularken, Elif İlay Koçulu ve Hafife Balkan Delen, partinin önemli sorumluluklarını üstlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na partinin sevilen ve özverili ismi İlkay Eken atandı. MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen devir teslim töreninde Eken’e görevlendirme belgesini takdim eden İl Başkanı Emre Tokluoğlu, görevi devreden Özcan Altınel’e üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Tokluoğlu, Altınel’in MHP davasına olan katkılarını överek, değişimin bir bayrak devri olduğunu vurguladı.

Tokluoğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Özcan Altınel kardeşimize bugüne kadar partimize yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu değişim, görevden alınma değil, bir bayrak değişimidir. Hizmet eden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. İlkay Eken’in de liderliğinde, partimiz Edirne’de daha da güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.”

İlkay Eken, yeni görevi için gurur duyduğunu ve partisi için gece gündüz demeden çalışacağını ifade etti. Eken, “Bu bayrağı devralmaktan büyük bir onur duyuyorum. Liderimiz ve partimizin emrinde, Edirne’de yeni başarılar için durmaksızın çalışacağız,” diyerek kararlılığını vurguladı.

Törenin ardından önemli isimlerin görevlendirilmesiyle partinin kadrolarına yeni bir dinamizm kazandırıldı. Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikalarından (KAÇEP) sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Elif İlay Koçulu atandı. Koçulu, MHP’nin toplumsal projelerine duyduğu derin bağlılık ve tecrübesiyle bu görevi üstlenirken, partinin sosyal politikalardaki etkinliğini artıracağına dair inanç güçlü. Şehit Ailelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hafife Balkan Delen ise, vatan için canını veren kahramanlarımızın ailelerine olan derin hassasiyeti ve bağlılığı ile tanınıyor. Delen, bu görevi büyük bir onurla üstlenerek şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Bu atamalarla birlikte MHP Edirne teşkilatı, güçlü kadrosuyla geleceğe daha güvenle bakıyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “MHP Edirne’de Bayrak Değişimi: İlkay Eken Liderlik Bayrağını Devraldı

  1. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne teşkilatında yeni bir dönem başladı! İlkay Eken liderliğinde, MHP Edirne daha güçlü adımlarla yoluna devam edecek. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkürler, yeni görev alan tüm isimlere başarılar diliyorum. #MHP #Edirne #BayrakDeğişimi #Liderlik

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin