Nişandan Yoğun Bakıma: Süleymanpaşa’da Korkunç Saldırı!

0

  • Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, nişanlısıyla birlikte geçirdiği mutluluk dolu günlerin ardından, Gazioğlu Köyü girişindeki bir akaryakıt istasyonunda uğradığı silahlı saldırıyla yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

(Haber: Servet Çalışkan) Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi, dün gece yaşanan silahlı saldırı haberiyle sarsıldı. CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, Gazioğlu Köyü girişindeki bir akaryakıt istasyonunda, henüz bilinmeyen bir sebeple üç kişiyle tartışmaya girdi. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, şahıslardan biri yanında taşıdığı tabancayı ateşleyerek Ekiciler’i yüzünden vurdu.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar, olay yerine ticari taksi ile gelmiş ve saldırıdan hemen sonra yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ağır yaralanan Mustafa Can Ekiciler, derhal Namık Kemal Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Durumunun kritik olduğu belirtilen Ekiciler, hayati tehlikesini atlatmak için doktorların çabasıyla yaşam mücadelesi veriyor.

Mustafa Can Ekiciler, henüz geçtiğimiz ay Marmaraereğlisi Belediyesi Basın Müdüresi Fulden Kaya ile nişanlanarak mutlu bir geleceğe adım atmıştı. Ancak bu mutlu başlangıç, şimdi acı bir belirsizliğe dönüşmüş durumda.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin