Polatlı’da Korkunç Otobüs Kazası: Aynı Aileden 5 Kişi Hayatını Kaybetti

0

  • Ankara’nın Polatlı ilçesi yolcu otobüslerinin üst geçitten ayağına saplanması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Otobüs şoförünün hayatları kayıplar arasında olduğu ve uykuda kalması nedeniyle gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Ankara-Eskişehir kara yolunda seyir halindeki bir yolcu otobüsü, önce bariyerlere maruz kaldıktan sonra üstünün tutulduğu ayağa saplandı. Ankara Valisi Vasip Şahin, kazayla ilgili yaptığı açıklamada “Fren izi yok, uykunun sonu olabilir” dedi. Korkunç kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 26 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybedenlerden 5’inin aynı aileden olduğu ve bu kişinin bir cenazeden geri döndüğü öğrenildi. Otobüste bulunan 8 kişilik ailede 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralı olarak kurtuldu. Otobüs şoförünün görevinde henüz yeni olduğu ve üçüncü sefere çıktığı iddia edildi.

Bu elimdeki kazada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar yoluyla. Tüm ailelerin başı sağ olsun.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin