Şarköy Rumeli Derneği’nden Rubafed’e Güçlü Katılım

0

  • Şarköy Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri, Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’na (Rubafed) üyeliklerini tevdi etti. Ziyarette, federasyonun geleceğine yönelik önemli kararlar alındı.

Şarköy Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri, Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’na (Rubafed) anlamlı bir ziyarette bulunarak, federasyona üyeliklerini resmi olarak sundular. Rubafed Genel Başkanı Nihat Efe, bu ziyaret sırasında federasyonun çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi ve gelecekte camia adına yapılabilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette alınan kararlar doğrultusunda, federasyonun daha geniş kitlelere hitap edebilmesi ve toplum yararına projeler geliştirilmesi hedefleniyor. Ziyaretin ardından hep birlikte öğle yemeği yenildi.

Rubafed Genel Başkanı Nihat Efe, “Son zamanlarda federasyonumuza gösterilen ilgi ve alakanın arttığını görmekteyim. Bu, camiamız adına kıvanç verici bir durum. Şarköy Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Federasyonumuza katılmaları çok güzel bir duygu, hayırlı olsun, kendilerine teşekkür ederim,” dedi.

Bu önemli katılım, Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun gücüne güç katarken, bölgedeki Rumeli kültürünün yaşatılmasına yönelik çalışmaların daha da artmasını sağlayacak.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin