Trakya Otobanında Türk Ailesinin Kaza Yaptığı İddiası: Baba İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

0

  • Pazarcik İl Polis Müdürlüğü, Sofya istikametinde “Trakya” otobanında sabah erken saatlerde meydana gelen kazada bir Türk ailesinin yaralandığını duyurdu. Baba, araçta sıkıştığı için itfaiye ekiplerince kurtarıldı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Aile üyelerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Pazarcik, Bulgaristan – Bu sabah erken saatlerde, Pazarcik İl Polis Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bir Türk ailesinin “Trakya” otobanının Sofya istikametinde kaza yaptığı bildirildi. Kazada, araçta bulunan beş kişilik aileden biri erkek, biri kadın ve üç çocuk olmak üzere toplam beş kişi yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine ulaşan acil kurtarma ekipleri ve itfaiye, araç içinde sıkışan baba için yoğun bir kurtarma operasyonu başlattı. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan babayı dikkatli bir şekilde çıkarırken, diğer aile üyeleri de ambulanslarla hastaneye sevk edildi. İlk belirlemelere göre, hastanede yapılan muayenede yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olay yerine gelen polis ekipleri trafik akışını kontrol altına aldı ve detaylı inceleme başlattı. Kazada en çok zarar gören babanın durumu, hastanede yapılacak ek tetkiklerin ardından netlik kazanacak.

Kaza, Trakya otobanında seyahat eden birçok aracın durmasına ve uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik normale döndü.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin