Yazar Sami Gültekin’in Başarı ve Sağlıklı Yaşam Üzerine Yol Gösteren Kitabı Yayımlandı

1
“Yeter ki İste, Başarırsın” kitabının yazarı Sami Gültekin
  • 85 yaşında ömrünü ülkesine ve topluma adayan Sami Gültekin’in dördüncü kitabı “Yeter ki İste Başarırsın” yayımlandı. Bu eser, başarı hikayeleri ve sağlıklı yaşamın önemine dair genç nesillere ders niteliğinde öğütler sunuyor.

Emekli Astsubay ve eski iş insanı, eski gazeteci Sami Gültekin, 85 yaşında yazdığı ve nihayet basımı gerçekleşen dördüncü eseri “Yeter ki İste Başarırsın” ile bir kez daha okurlarına değerli öğütler sunuyor. Gültekin, yaşamı boyunca edindiği tecrübeleri, her biri hikaye tadında bölümlerle, hem başarı hem de sağlıklı yaşamın sırrını vurgulayarak okurlarıyla paylaşıyor.

Yazar Sami Gültekin, kitabında yalnızca iş hayatındaki başarılarını değil, sağlıklı bir yaşam sürmenin de önemini ele alıyor. Özellikle sigara ve alkolün vücuda verdiği zararları ironik bir dille anlatarak genç nesillere sağlıklı yaşam önerilerinde bulunuyor. Temiz ve sağlıklı bir yaşamın, bedensel ve zihinsel sağlığı korumanın, hayatın her alanında başarıyı nasıl beraberinde getirdiğini vurgulayan bu eser, geleceğe ışık tutmayı amaçlıyor.

Kitabının tanıtımına, doğduğu köy olan Tekirdağ’ın Yörük Mahallesi’nde başlayan Gültekin, anne, baba ve erkek kardeşinin mezarlarını ziyaret ettikten sonra köylüleriyle sohbet etti. Köy müzesine hediyeler bırakan Gültekin, akraba toplantılarında kitabını ilk olarak kız kardeşi Birsen Hanıma, yeğenleri ve onların çocuklarına sundu. Diğer iki kız kardeşi ise sağlık sorunları nedeni ile davete telefon ile katıldılar.

Sami Gültekin’in dördüncü eseri olan bu kitap, onun topluma kattığı değerleri gelecek nesillere aktaracak bir miras niteliğinde. Gültekin’in her biri hayat dersi taşıyan bu tecrübeleri, kitabı okuyanlara hem iş hem de günlük yaşamda rehber olacak.

“Yeter ki İste Başarırsın”, Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı ve Gökçe Zengenur Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı Mehmet Ali Arslan’ın destekleriyle Sabe Yüyıncılık tarafından ilk baskısı yayımlandı. Bu kitabın yayınlanması, Sami Gültekin’in başarı dolu yaşamını genç nesillere örnek göstererek gelecekte de ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Soldan Sağ; Ali Güzel, Yeğenleri Timur Gültekin, Betül Gültekin (Timur Beyin Kızı) Gülay Güzel, Tülay Karataş, Simay Karataş (Tülay Hanımın kızı), Sami Gültekin ve Cengiz Bey.
Tekerlekli sandalyede oturan Sebahat Hanım, Sami Gültekin’in eşi. Ayakta duran yeğeni Meliha Cura, oturan kız kardeşi Birsen İşcan ve onun yanında oturan oğlu Hüsnü İşcan ile Gülseven İşcan. Ayrıca ayakta duran Sami Gültekin’in oğlu Cengiz Bey ve oturan gözlüklü Sami Gültekin yer alıyor.

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Yazar Sami Gültekin’in Başarı ve Sağlıklı Yaşam Üzerine Yol Gösteren Kitabı Yayımlandı

  1. Yazar Sami Gültekin’in hayat tecrübelerini ve sağlıklı yaşam öğütlerini içeren bu değerli eseri, hem geçmişe ışık tutuyor hem de genç nesillere başarıya giden yolda rehberlik ediyor. Topluma ve ailesine adadığı ömrü, yazdığı her satırda hissediliyor. Böylesine ilham verici bir eserin gençlerle buluşması gurur verici. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin