• Kadir Terzi’nin ikiz oğulları Ertuğrul ve Kürşat, Trakya Üniversitesi’nde eğitim hayatlarına başlıyor. Bu özel an, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in elinden yapılan kayıt töreniyle taçlandı.

Kadir Terzi, ikiz oğulları Ertuğrul ve Kürşat’ın Trakya Üniversitesi’ndeki üniversite kayıtlarını büyük bir gururla paylaştı. Bu anlamlı gün, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in katılımıyla gerçekleşen törende kayıtlara geçti. Rektör Hatipler, hem eski bir hocası hem de Trakya Üniversitesi’nin lideri olarak, Ertuğrul ve Kürşat’ın eğitim yolculuğunda atacakları ilk adımda yanlarında yer aldı.

İkizlerin üniversite hayatına adım atmasının Kadir Terzi için ayrı bir önemi bulunuyor. Rektör Hatipler, hem Kadir Terzi’nin eski hocası hem de Trakya Üniversitesi’ndeki bu önemli günde Terzi ailesinin yanında olan isim oldu. Tören esnasında büyük bir heyecan ve gurur gözlerden kaçmazken, Ertuğrul ve Kürşat’ın gelecekteki başarıları için tüm iyi dilekler sunuldu.

Bu anlamlı an, Terzi ailesi için unutulmaz bir hatıra olarak tarihe geçti. Üniversite eğitimlerine başlamanın heyecanını yaşayan ikizler, Trakya Üniversitesi çatısı altında yeni bir hayata merhaba demeye hazırlanıyorlar.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Yeni Rektörden İkiz Kayıt

  1. Prof. Dr. Mustafa Hocam, sizi bu yeni görevinizde görmek ve ilk kayıt işlemini gerçekleştirdiğinizi duymak beni çok mutlu etti. Sizden öğrendiklerimiz bugün de bizimle ve başarılarınızla gurur duyuyoruz. Ertuğrul ve Kürşat’a da eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Trakya Üniversitesi için harika bir başlangıç! Prof. Dr. Mustafa Bey benim de hocamdır.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin