Zafer Partisi: İlk 100 Günlük Vaatler Hasıraltı mı Ediliyor?

0

  • Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın seçim öncesi vaat ettiği projelerin ve %20 ulaşım indiriminin ilk 100 gün içinde hayata geçmediğini belirtti. Başvuru yapılan konularda henüz yanıt alınamadı.

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı yayınladığı basın bülteninde, “Değerli Edirneliler,

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı olarak, Edirne Belediye Başkanı Sayın Filiz Gencan Akın’ın seçim öncesi verdiği %20 ulaşım indirimi vaadinin büyük bir umut yarattığını biliyoruz. Ancak, başkanlık görevine başladıktan kısa bir süre sonra yapılan %37’lik zam, bu vaadin aksine bir durum ortaya koymuştur.

Sayın Başkan Akın, göreve geldiğinde ilk 100 gün içinde gerçekleştireceğini duyurduğu iki önemli projeden bahsetmişti. İlk proje, vatandaşların belediye hizmetlerini ve çözüm süreçlerini takip edebileceği, ayrıca sorunlarını hızlı bir şekilde iletebileceği “benim belediyem” mobil uygulamasıydı. İkinci proje ise, Edirne genelindeki mahallelerde en az bir noktada “ücretsiz internet” hizmetinin sağlanmasıydı.

Ancak, 4 Nisan 2024 tarihinden itibaren 98 gün geçmesine rağmen bu projelere dair herhangi bir sunum, ilan ya da açılış gerçekleştirilmemiştir. Bu nedenle, 11 Temmuz 2024 tarihinde Edirne Belediyesi’ne başvurarak projelerin durumu hakkında bilgi talep ettik. Ne yazık ki, 118. gün itibarıyla yapılan başvuruya 19 gündür herhangi bir yanıt verilmemiştir.

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı olarak, tüm Edirneliler adına bu projelerin akıbetini sormak ve kamuoyunu bilgilendirmek görevimizdir.

Takdir Edirnelilerindir.” gürüşlerine yer verdi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin