Belgin Ablaya Çavuşbey’de büyük ilgi

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarına MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve ekibi ile birlekte hız kesmeden devam ediyor. ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İba, ziyaretleri sırasında projeler hakkında vatandaşlara bilgi veriyor.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, programı kapsamında ilk olarak Hamzabeyli Gümrük Müdürü Salim Bayram, GTİ Hamzabeyli İşletme Müdürü Borakan Gökalp ve gümrük kapısında görev başındaki memurlar ve gümrük çalışanlarını ziyaret etti.

Çalışanlarla sohbet ederek Edirne’ye dair ticaret ve turizm konusundaki fikirlerini soran İba, “Ülkemizin, Avrupa’ya açılan kapısı Edirne’mizin, gümrük noktalarında emek veren hemşehrilerimize kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

“Üreterek ve birlik olarak gelişecek, büyüyeceğiz”

Ardından Edirne Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan Mediteks Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Abdurrahman Güven eşliğinde firmayı ve firmanın emek veren çalışanlarını ziyaret Eden İba, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Çalışanlarla sohbet ederek projelerinden bahseden İba, Çevre Dostu Yüksek Teknolojili Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik Köyü ve Serbest Bölge projelerini planladık. Üreterek ve birlik olarak gelişecek, büyüyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

“Edirne’mize ve tüm hemşehrilerimize hizmet belediyeciliğini getiriyoruz”

Daha sonra Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi ve firma çalışanlarını ziyaret eden İba, anı kalması için çalışanlarla fotoğraf çekilerek taleplerini dinledi.

İba, kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek Edirne’ye ve tüm hemşerilere hizmet belediyeciliği getireceklerini belirtti.

Ardından Hilal Alüminyum Fabrika Müdürü Özcan Sakin eşliğinde firma çalışanlarını ziyaret eden İba, firmada çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadınlar için pek çok yeni projeyi hizmete alacaklarının müjdesini veren İba, “Kadın girişimcileri ve kadın kooperatiflerinin, ürettikleri ürünlerin satışı, yer temini, markalaşma, pazarlama gibi konularda destekçisi oluyoruz ve şehrimizde yaşayan kadınlarımızın, kendileri ile alakalı ya da diğer tüm konularda kendi temsiliyetlerini sağlamaları için güçlü bir kadın meclisi kuruyoruz.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra İz Eloksal Boya Alüminyum firması sahibi İzzet Bayram’ı ve firmada çalışanları ziyaret eden İba, çalışanlarla sohbet ederek dilek ve arzularını not etti.

İba, kadın çalışanların Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

Ardından Hattuşa Termal Club Edirne’nin düzenlemiş olduğu tanıtım gecesine katılan İba, “Çalışmalarında başarılar diliyor, Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

“Edirne’yi birlikte güzelleştireceğiz”

Daha sonra Çavuşbey Mahallesi’ni ziyaret eden İba, mahalle sakinleri tarafından davul, zurna ve meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Mahalle sakinleri, ‘Edirne’nin Belgin Ablası Çavuşbey Mahallemize Hoş Geldiniz. Çavuşbey seçimini yaptı! Belgin İba Başkan’ pankartıyla İba’ya destek verdi.

Destekleri için mahalle sakinlerine teşekkür eden İba, “Destekleri için, bu coşku ve güven için her bir hemşehrime yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzeliz. Edirne’yi birlikte güzelleştireceğiz.” Dedi.

Son olarak Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde Elif ve Alican Durmaz çiftinin hanesine misafir olan İba, “Bizleri gönüllerinde olduğu gibi evlerinde de ağırlayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et