Edirne Barosu Başkanlığı Seçimlerinde Gökhan Karakoç Güven Tazeledi

0

  • Edirne Barosu’nun 50. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimleri mevcut başkan Av. Gökhan Karakoç kazanarak güven tazeledi. Karakoç, yönetim kurulu adayları ve diğer komisyon adaylarıyla birlikte güçlü bir kadro ile baro yönetiminde devam edecek.

Edirne Barosu’nun 50. Olağan Genel Kurulu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Baro başkanlığı için yapılan seçimlerde mevcut başkan Av. Gökhan Karakoç, meslektaşlarının büyük desteğini alarak yeniden başkan seçildi. Karakoç, ikinci döneminde de baronun en önemli sorunlarını çözmeye yönelik kararlı adımlar atacaklarını ifade etti.

Seçim sürecinde güçlü bir yönetim kurulu listesi ile dikkat çeken Karakoç, takım arkadaşlarıyla birlikte yeni projeler ve mesleki gelişimlere yönelik çalışmalar yürüteceğini belirtti. Yönetim Kurulu’na aday gösterilen isimler arasında Av. Ataol Aydın, Av. Aygün Ulubey Ergüden, Av. Banu Gül, Av. Cansın Çoğal, Av. Firdevs Melis Masareci Ceylan gibi isimler yer alıyor. Karakoç’un ekibi, baro üyeleri arasında büyük bir dayanışma ve sinerji yaratacak bir kadro olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, genel kurulda TBB Delegesi, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu adayları da belirlendi. TBB Delegesi olarak Av. Alper Pınar, Av. Semih Altınok ve Av. Nilüfer Erk Göz seçildi. Denetleme Kurulu’nda ise Av. Mehmet Sefa, Av. Zeki Geliş ve Av. Murat Gürkan görev alacak. Disiplin Kurulu’nda ise Av. Muzaffer Çelik, Av. Canan Yalçın, Av. Alican Gül, Av. Mehmet Aksoy ve Av. Mehmet Rıfat Sağiroğlu yer aldı.

Seçimlerin ardından Av. Gökhan Karakoç yaptığı konuşmada, “Mesleğimizin saygınlığını artırmak, genç meslektaşlarımıza rehber olmak ve baromuzun gücünü daha da ileriye taşımak için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Baro üyeleri, Karakoç ve ekibinin gelecek dönemde meslek örgütünün daha etkin bir yapıya kavuşacağına olan inançlarını dile getirdiler.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin