Şehitlere Rahmet, Zalimlere Lanet Etkinliği Edirne’de Gerçekleştirilecek

0
Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi’nin bu anlamlı etkinliğine tüm halkımız davetlidir.
  • Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Şehit Mücahid İsmail Heniye anılacak. 3 Ağustos Cumartesi günü saat 19:30’da Mimar Sinan Heykeli önünde yapılacak programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, basın açıklaması ve dua yer alacak.

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi, Şehit Mücahid İsmail Heniye’yi anmak için “Şehitlere Rahmet, Zalimlere Lanet” başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 19:30’da Mimar Sinan Heykeli önünde gerçekleştirilecek.

Etkinlik programında Kur’an-ı Kerim tilaveti, basın açıklaması ve dua yer alacak. Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, tüm vatandaşları bu anlamlı programa davet ederek, şehitlerimize rahmet dilemek ve zalimlere lanet okumak için bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Program, başta İsmail Heniye olmak üzere tüm şehitlerimizi anmak ve zulme karşı durmak amacıyla düzenleniyor. Etkinlikte, şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunacak ve ardından yapılacak basın açıklaması ile dualar edilecek.

Tarih: 3 Ağustos 2024, Cumartesi Saat: 19:30 Yer: Mimar Sinan Heykeli önü, Edirne


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin