Sosyal Medyada Aradığı Silahla Kız Arkadaşını Öldürdü, Ardından İntihar Etti

0

Tekirdağ Çerkezköy’de yaşanan trajedi, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla adım adım planlanmış bir felaketin habercisi oldu. Fahrettin Toraklı, cinayet ve intihar silahını saatler öncesinde sosyal medyada aradı.

(Haber İlker Börekçi) Geçtiğimiz Cumartesi günü, Tekirdağ Çerkezköy’deki Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen korkunç olay, bir cinayet ve intihara sahne oldu. 22 yaşındaki Fahrettin Toraklı, kız arkadaşı 24 yaşındaki Sedef Çınar ile tartışmasının ardından ruhsatsız tabancayla genç kadını öldürdü ve sonrasında aynı silahla kendi yaşamına son verdi. Bu trajik olayın ardından ortaya çıkan detaylar ise, cinayet ve intiharın adeta günler öncesinden planlandığını gözler önüne serdi.

Olaydan sadece saatler önce sosyal medya hesapları üzerinden silah arayışına giren Fahrettin Toraklı, “acil” koduyla paylaşımlar yaparak tabanca bulma çabasında olduğu belirlendi. Jandarma, sosyal medya ve telefon trafiğini incelemeye alarak, olayda kullanılan silahın nereden temin edildiğini araştırıyor. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla sürdürülen soruşturma, cinayet ve intiharla ilgili tüm detayların açığa çıkmasını hedefliyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin