Zabıta Aracı Giyim Standına Dönüştü: Ticarette Riskin Adı!

0

Rize’de bir zabıta aracı, sıra dışı bir ticaret yöntemi ile giyim standına dönüştü. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntü, 'Ticarette risk almak buna denir!' yorumlarıyla güldürdü.

Rize’de bir zabıta aracı, sıra dışı bir ticaret yöntemi ile giyim standına dönüştü. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntü, ‘Ticarette risk almak buna denir!’ yorumlarıyla güldürdü.
  • Rize’de bir girişimci, sıradışı bir yöntemle ticaret yaparak zabıta aracını adeta bir sergi alanına dönüştürdü. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntü, hem güldürdü hem de düşündürdü. ‘Ticarette risk almak buna denir!’ yorumlarıyla paylaşılan fotoğraf, ilginçliğiyle dikkat çekiyor.

Rize’de çekildiği iddia edilen bir görüntü, sosyal medyada günün konusu oldu. Bir zabıta aracının üzerine çeşitli giyim eşyaları serilerek adeta bir tezgah gibi kullanıldığı fotoğraf, kısa sürede viral hale geldi. ‘Ticarette risk almak buna denir!’ başlığıyla paylaşılan bu kare, hem esprili yorumlara hem de şaşkın bakışlara neden oldu.

Plakasının 53 olduğu görülen araç, bir giyim mağazasına aitmiş gibi kullanılarak zabıtanın denetim mekanizması üzerine de esprili bir vurgu yapıyor. Kullanıcılar bu yaratıcı ticari girişimi mizahi bir dille yorumlarken, bu olayın gerçekten Rize’de yaşanıp yaşanmadığı tartışılıyor. Ancak fotoğraf, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir görüntü göremeyeceğinizi düşündürecek cinsten!

Sosyal medyada yüzlerce paylaşım ve yorum alan bu görüntü, yerel halkın girişimcilik ruhunu esprili bir dille ortaya koyarken, ticarette sınır tanımayanların yaratıcı yöntemlerine de göz kırpıyor. Görüntüyü paylaşanlar, bu ticari riskin bedelini zabıtanın nasıl ödeyeceğini merak ediyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin