AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı’dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı!

0

AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı’dan 23 Nisan kutlama mesajı

  • 8 Mart 1977’de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana 8 Mart’ın “Dünya Kadınlar Günü” olarak kutlandığını söyleyen Akıncı, Kadın olmanın önemine vurgu yaptı.

Hem toplumun hem de ailenin temelinde bulunan kadınların birinci sırada yer aldığını ifade eden Akıncı, kadınların sevginin, merhametin ve fedakârlığın sembolü olduğunu dile getirdi.

Sevgiyi, özveriyi, üretkenliği ve asaleti temsil eden kadınların, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarısında anahtar bir rol oynamakta olduğunu belirten Akıncı, “Kadınlarımızın hayatın her alanında etkin bir şekilde rol almaları medeni ve gelişmiş bir toplumun en önemli göstergesidir. Kadının elinin değdiği her yerde güzel işler ortaya çıkıyor. Edirne’mizin geleceğini de inşallah Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayımız Belgin İba başta olmak üzere kadınlarımız ile değiştireceğiz.” dedi.

Hayatın her alanında kadınları hak ettiği yere getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Akıncı,  “Bu duygu ve düşüncelerle, toplumumuzun mihenk taşları, başta şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir