BAŞKAN TRUMP’A SUİKAST GİRİŞİMİ!..

1

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Kurucu Başkanı Pastör Randy Cihan Bektaş saldırıyı kınadı

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Kurucu Başkanı Pastör Randy Cihan Bektaş sıldırıyı kınadı
  • Pensilvanya’da Mitingde Saldırı: Gizli Servis Müdahale Etti

Bugün Pensilvanya’nın Butler kentinde düzenlenen seçim mitinginde eski Amerikan Başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunuldu. Olay sırasında Gizli Servis, Trump’ı korumak için etten duvar ördü ve saldırıyı engelledi.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Kurucu Başkanı Pastör Randy Cihan Bektaş, Liberal Evanjeliklere seslenerek bu saldırının sadece Amerika’da değil, tüm dünyada şok etkisi yarattığını belirtti. Bektaş, demokrasiye yapılan bu saldırıyı kınadıklarını ve Amerikan halkına geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini ifade etti.

Bektaş, açıklamasında, “Biz Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri ve Liberal Evanjelikler olarak, Amerika’daki Armagedon destekleyen Evanjelikler ve Mormon nüfusunun desteklediği Joe Biden’ın, bu süreci basına açıklaması gerektiğini düşünüyoruz. Neden muhalefete suikast girişimi oluyor ve Amerika güvenliği yeterince sağlamıyor?” dedi.

Ayrıca, Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri olarak bugün Amerika ve Amerikan Başkanı için dua edeceklerini belirten Bektaş, “Biz Liberal Evanjelikler, hem küreselcilikte hem de yeni dünya düzeninde bu tür süreçleri engellemek için lobicilik yapıyoruz. Türkiye’deki Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri olarak yeni bir tarih yazacağız” şeklinde konuştu.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri olarak, bu tür saldırıları şiddetle kınıyor ve Amerika’da demokrasinin ve güvenliğin korunması için daha güçlü önlemler alınması gerektiğini vurguluyoruz.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “BAŞKAN TRUMP’A SUİKAST GİRİŞİMİ!..

  1. Öyle yada böyle ABD devleti dünyada söz sahibi ve güçlü bir ülkedir.Bu konumda olan bir ülkenin Başkan adayının bu kadar zayıf korunuyor olması çok manidar.Yanılmıyorsam bu güne kadar 10 ABD başkanı bu şekilde vuruldu.Arkasında devlet üstü bir güç olduğunu düşünüyorum.Trump başkana yapılan saldırıyı kınıyorum TÜRK halkının sempatisini kazanan bir lider

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin