Belgin İba: “Yepyeni Bir Edirne İçin Heyecanımız Büyük”

0

Edirne’nin tarihi ciğercilerinden Bahri Dinar’ı ziyaret eden İba, şehrin gastronomisi ve Edirne hakkında sohbet ederek nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür Dinar’a teşekkür etti.

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İba, talep ve önerileri dinliyor.

İlk olarak Kervansaray’ın dış dükkânlarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan İba, Çilingirler Çarşısı’nı da ziyaret ederek desteklerinden dolayı ve Edirne’nin yeni geleceğine duydukları heyecan için teşekkür etti.

Daha sonra kadın girişimcilerinden Gülcihan Arı’nın G Dizayn Proje Tasarım ofisinin açılışını gerçekleştiren İba, “Kendisine sonsuz başarılar diliyor; Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ardından Medrese Ali Bey Mahallesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden İba, hatırlarını sorarak hayırlı işler diledi. Projelerinden bahsederek destek isteyen İba, “Yeni Edirne’ye günler kala, heyecanımız, coşkumuz çok büyük. Edirne’mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturmak için hazırız ve çok kararlıyız” şeklinde konuştu.

Edirne’nin tarihi ciğercilerinden Bahri Dinar’ı ziyaret eden İba, şehrin gastronomisi ve Edirne hakkında sohbet ederek nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür Dinar’a teşekkür etti.

Sarıcapaşa Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, projelerine desteklerin büyük olduğunu ve vatandaşların desteğiyle tüm projeleri en hızlı şekilde hayata geçireceklerini ve Edirne’ye kaybettiği yılları kazandıracaklarını belirtti.

Çavuşbey Mahallesi’nde Bürker Ailesi tarafından verilen mahalle iftarına katılan İba, “Bana çok soruyorlar. Nasıl bu kadar enerjiniz var, nasıl gece gündüz çalışıyorsunuz diye. Cevabı bu fotoğraflarda. Benim en büyük enerji kaynağım ve motivasyonum; bana güvenen ve değer veren hemşehrilerim. Onların da bendeki değerleri… Nice gönül sofralarımız kurulsun; bu gönül birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Bu güzel günde, yine çok kıymetli hemşehrilerimizle, enerjileri çok yüksek aileleriyle bir araya geldik. Hem sohbet ettik, hem birbirimizi dinledik, tanıdık, hem de Edirne’miz için çizdiğimiz vizyonu konuştuk. Bu güzel buluşma için hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak Kocasinan Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden İba, hayırlı işler dileyerek kahvehanelerdeki vatandaşlarla da görüştü. Projelerinden bahsederek vatandaşların desteklerini isteyen İba, hemşerilerden aldıkları güçle, yepyeni ve herkesin hak ettiği bir Edirne’nin çok yakın olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir