Buram Buram Milliyetçilik Yaşatılan Sünnet Edirne’de Görülmemişti!..

0

 

  • Serpil & Sami Arda’nın küçük oğulları, Alperen Arda’nın kardeşi Baturalp’in sünnet etkinliği şimdiye kadar Edirne’de görülmemiş buram buram Türk Milliyetçiliği kokan bir organizasyonla gerçekleşti..

Edirne’nin sevilen iş insanlarından, Türk Milliyetçi olgusunu yaşam felsefesi kabul edip yaşamına da uygulayan Sami Arda eşi Serpil Arda ve büyük oğulları Alperen Arda; Baturalp Arda’nın sünnet organizasyonunda misafirlerini Lalezar Restaurant girişinde Mehter Takımının çaldığı marşlar eşliğinde karşılayarak ev sahipliği yaptılar.

Türk Devletlerinin bayrakları ile süslenmiş salonda okunan Mevlut ve dualardan sonra İstiklal Marşının okunması ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için yapılan saygı duruşun ardından konuklara yemek ikramı yapıldı.

Türk Milliyetçisi müziği ile gönüllerde yer etmiş ses sanatçısı Osman Öztunç havai fişek gösterileri eşliğinde sahne aldı.

Öztunç “Türk Milleti var oldukça cumhuriyetimiz ilelebet var olacaktır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve şehitlerimizin emaneti olan bu aziz vatana ülkücüler ve Türk Milliyetçileri olarak dün olduğu gibi bugün de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Başbuğ Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolundan giden geçler yetiştirmeye devam edeceğiz.

Ülkücü irade adına son nefer, son nefes, son damla kana kadar cumhuriyeti muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Aziz Türk milleti verdiği destansı kurtuluş mücadelesini cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Başkomutanımız Atatürk, cumhuriyeti bizlere emanet etmiştir. Bu emanet ilim, irfan ahlak sahibi, atasını, tarihini, töresini bilen, vatanını, milletini, bayrağını seven, bilim ve teknolojiye yön vererek Türk gençliğine rol model olacak Türk Milliyetçileri önderliğinde ilelebet payidar kalacaktır. Sizler büyük bir davanın temsilcilerisiniz, Baturalp’e geçmiş olsun derken hayatı boyunca başarılar dilerim.” dedi.

Öztunç’un konseri ile gecenin geç saatlerine kadar devam eden organizasyon davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir