Edirne Belediyesi’nden İsrail’e Tepki: Kardeş Şehir Anlaşması Feshedildi

0

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin Edirne Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin Edirne Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.
  • Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, Edirne Belediyesi’nin İsrail ile olan Kardeş Şehir Anlaşmasını feshetme kararını desteklediklerini belirterek, Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, İsrail’in gerçekleştirdiği katliamlar karşısında sessiz kalmayan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. İki ay önce yaptıkları basın açıklamasıyla, İsrail’in Bat-Yam Belediyesi ile olan Kardeş Şehir Anlaşmasının feshedilmesi gerektiğini dile getirdiklerini hatırlatan Tekin, “İsrail’in yaptığı katliama sessiz kalmak büyük bir acziyet olacaktı. Uluslararası suç işleyen, soykırım yapan ve dünyayı ateşe vermeyi planlayan İsrail’e karşı bir tepki olarak Kardeş Şehir Anlaşmasının feshedilmesi doğru bir karar olmuştur. Hemşerilerimizin talebi de bu yöndeydi. Talebimizin kabul görmesi bizi ayrıca sevindirdi. Belediye Başkanımızı ve anlaşmanın feshi için oy veren belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz,” dedi.

Tekin ayrıca, İzmir, Adana, Antalya ve Bursa belediyelerinin de İsrail ile yaptıkları kardeş şehir anlaşmalarını feshetmeleri gerektiğini belirtti.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin