Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’ya  teşekkür

0

Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’ya  teşekkür

Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’ya  teşekkür

Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’ya  teşekkür

“Edirne Tarih Turizm ve Kültür Derneği” ile “Türkiye ve Balkan Ülkeleri Dostluk Kültür Ekonomik İşbirliği Derneği” Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gültekin yaptığı yazılı açıklamada, “Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’ya  her iki dernek Yönetim Kurulları olarak hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk, kendisini görev yapma heyecanı ile görüp tebrik ettik. Edirne’de ki okullarımızda öğrenim gören çocuklarımıza görev yapma heyecanı sağlamak için;

  • Sigara ile mücadele kolu,
  • Uyuşturucu iye mücadele kolu,
  • Çevre temizliği kolu,
  • Tiyatro kolu,
  • Müzik kolu,
  • Resim kolu,
  • Fotoğrafçılık kolu.

Gibi branşlarda faaliyet göstermeleri ile sosyal sorumluluk bilincine kavuşacakları inandığımızı anlattık.

Edirne Milli Eğitim Müdürümüz önerilerimizi olumlu karşıladı, destek vereceğini belirtti.

Derneğimizin basımını gerçekleştirdiği ve ücretsiz dağıtımını sağladığı “Edirne Turistlik Haritası, Gezi Rehberi”ni, “Edirne’yi Gezip Gördünüz mü?” ve “Edirne Camilerini ve Evliyalarını Ziyaret Ettiniz mi?” kitaplarından birer tane hediye ettiğimizde, ‘Bunlar bana ışık tutacaktır. Bütün öğrencilerimizin tarih ve turizm bilgisi ile donatılması gerekiyor.’ demesi üzerine;  bu düşüncede oldukları için derneğimiz tarafından Edirne turizmine katkı sağlamak amacı ile bastırılan Edirne turistik haritasından beş yüz adet verme imkânımız olduğunu söyledik.

Dekoratif mum yapımı kursu açmak talebimizi ilettiğimizde bizleri ilgili müdür yardımcısına yönlendirdi.

Edirne Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı’nın Edirne Tarih Turizm ve Kültür Derneği ile Türkiye ve Balkan Ülkeleri Dostluk Kültür Ekonomik İşbirliği Derneği’ne gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir