Edirne Valisi Sezer Erzurumlu Hemşerilerini Ziyaret Etti

0

  • Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasını ziyaret etti. Sezer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek faaliyetler hakkında bilgi aldı ve derneğe destek sözü verdi. Programda Cağ Kebabı yendi, müzisyen Harun Atmaca’dan Erzurum türküleri dinlendi.

10 Nisan 1978 yılında Erzurum’un İspir ilçesinde dünyaya gelen Sezer; ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2001 yılında Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Daha sonra sırasıyla: (Edirne) Lalapaşa Kaymakam Vekili,(İzmir) Beydağ Kaymakam Vekili, İngiltere’de yurt dışı stajı,(Giresun) Alucra Kaymakamı, (Sivas) Altınyayla Kaymakamı, Siirt Vali Yardımcısı, (Diyarbakır) Silvan Kaymakamı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Bakan Danışmanı, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı, Kırıkkale Valisi görevlerinde bulundu.

5 Kasım 2018’de Kırıkkale’ye vali, 11 Eylül 2021 tarihinde ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine atanan Sezer, 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Edirne Valiliği’ne atandı.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Sezer, Dernek Başkanı Necmi Asan ve üyeler tarafından karşılandı.

Daha sonra Asan, derneğin üye sayısı ve faaliyetleri hakkında Sezer’e bilgi verdi.

Sezer, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek derneğe desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Konuklara cağ kebabı ikram edilen programda müzisyen Harun Atmaca Erzurum türküleri seslendirdi.

Programa kurum müdürleri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et