Edirne Yeniimaret Mahallesi’nde Oluşan Göçük Tehlike Saçıyor: Yetkililerden İlgisizlik!

0

  • Edirne Yeniimaret Mahallesi’nde oluşan göçük, çocuklar, yaşlılar ve araçlar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Üç aydır süren soruna rağmen yetkililerden herhangi bir ilgi gösterilmiyor!

Edirne‘nin Yeniimaret Mahallesi’nde, Nazar Baba 2. Yol Sokak’ta meydana gelen göçük, mahalle sakinlerini endişelendiriyor. Göçük, hem çocuklar için hem de yaşlılar ve araçlar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Yaklaşık üç aydır süren sorun, su kanalizasyon müdürlüğüne ve belediyeye yapılan müracaatlara rağmen hala çözüme kavuşturulmadı. Mahalle sakinleri, olası bir faciaya karşı yetkililerin acil müdahalede bulunmasını bekliyor. Göçüğün neden olduğu zararların giderilmesi için ise henüz herhangi bir adım atılmadı.

Mahalle sakinlerinden Kerem Artan, “Üç aydır süren bu sorunla ilgili defalarca belediyeye ve su kanalizasyon müdürlüğüne başvurduk ancak maalesef ne gelen var ne giden. Burası çocuklarımız için, yaşlılarımız için ve araçlarımız için büyük bir tehlike oluşturuyor. Yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et