Edirne’de Maskeli ATM Hırsızlığı Girişimi Kameraya Yakalandı

0

  • Edirne’de bankalara ait ATM’lere zarar verip para çalmaya çalışan Murat U., güvenlik kameralarına yakalanarak polis ekipleri tarafından otogarda gözaltına alındı. Edirne’de ATM Hırsızlığı Teşebbüsü Engellendi

Edirne’de yüzünü maskeyle kapatarak bankalara ait 5 ATM’ye zarar verip para çalmaya çalışan Murat U., güvenlik kameralarına yakalandı ve polis tarafından otogarda gözaltına alındı.

Sabuni Mahallesi’nde Şüpheli Hareketler

Sabuni Mahallesi Çilingirler Caddesi’ndeki bir ATM’nin yanına gelen Murat U. (44), önce çevreyi kontrol etti, ardından başındaki bere ve yüzünü maske ile kapattı. Para çalmak amacıyla ATM’nin kamerasını sprey boya ile kapatıp cihaza zarar verdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Ancak parayı alamayınca bölgeden uzaklaştı.

Gece Boyunca 5 ATM’ye Zarar Verdi

Polis ekipleri, gelen ihbar üzerine yaptıkları incelemede gece saatlerinde aynı yöntemle 5 ATM’ye zarar verildiğini, ancak para çalınmadığını tespit etti. Kamera kayıtlarından yola çıkan polis, şüphelinin Murat U. olduğunu belirledi.

Otogarda Yakalandı

Polis, yapılan çalışma sonucu Murat U.’yu otobüse binip kentten kaçmaya çalışırken otogarda yakalayıp gözaltına aldı. Hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu belirlenen Murat U.’nun üzerinde el feneri, tornavida ve bere ele geçirildi.

Polis Takibi ve Gözaltı Süreci

Murat U.’nun, ATM’lerin çevresinde yaptığı inceleme ve kamerayı sprey boya ile kapatma çabası güvenlik kameralarına yansıdı. Emniyetteki işlemleri süren Murat U.’nun sorgusu devam ediyor.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin