Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndaki Tır Parkı Genişliyor: Kapasite 1450 Tıra Çıkacak

0

• Edirne Valisi Yunus Sezer, Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndaki tır parkının genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan ek alanlarla birlikte parkın kapasitesi 1450 tıra çıkacak.

• Edirne Valisi Yunus Sezer, Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndaki tır parkının genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan ek alanlarla birlikte parkın kapasitesi 1450 tıra çıkacak.
  • Edirne Valisi Yunus Sezer, Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndaki tır parkındaki genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Yardımcısı ve Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz ile birlikte alanı gezen Sezer, yetkililerden son durum hakkında detaylı bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında 750 tır kapasiteli parka ilave 700 araçlık alan yapıldı. Bu genişleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte parkın kapasitesi 1450 tıra çıkacak.

Edirne Valisi Sezer, yaptığı açıklamada, genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla gümrükten geçiş için bekleyen tır sürücülerine daha konforlu bir alan sunulacağını belirtti. Hamzabeyli Sınır Kapısı’nın uluslararası ticaret için önemli bir geçiş noktası olduğunu vurgulayan Vali Sezer, bu çalışmaların ticaretin ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir