Her vatandaşın isteği bizim için önemli

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Saraçlar Caddesi esnafıyla bir araya gelen İba, Edirne‘ye hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Saha çalışmalarına hız kazandıran Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Saraçlar Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen İba, projelerinden bahsederek Edirne’ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Saraçlar Caddesi’ndeki işletmeleri tek tek ziyaret eden İba, esnafa hayırlı işler dileyerek isteklerini not aldı.

Edirnelilerin desteklerini beklediklerini söyleyen İba, Edirne için hayallerini ve projeleri anlattı.

Bu yola çıkarken tüm Edirne’yi dolaştıklarını dile getiren İba, “Her vatandaşın isteği bizim için önemli. Biz her bir vatandaşımıza, tüm Edirne’ye hizmet vermek istiyoruz. Edirne her anlamda çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Osmanlı’ya başkentlik yapmış şehre bu görüntüler yakışmıyor.” dedi.

Saraçlar Caddesi İçin projelerinden bahseden İba, “Cadde boyunca tüm binalar,  Edirne’mizin köklü tarihine ve dokusuna uygun bir görünüm kazanacak. Ayrıca,  caddemize nostaljik bir tramvay ekleyerek hem kısa ulaşıma katkı sunacak hem de Saraçlara özel bir kimlik kazandıracağız.” şeklinde konuştu.

Yerel seçime kısa bir süre kala heyecanlı olduklarını belirten İba, “Artık son 1 ay, gece gündüz çalışıyoruz, programlardayız, heyecanlıyız, projelerimizi açıkladık. Şimdi projelerimizi parça parça sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız.  Edirnelilerden de projelerimize çok güzel karşılık verdi. Üzerine çok fazla kafa yorduk ve 2 aydan beri her gece program sonunda oturup projelerimizi uzmanlarla, mimarlarımızla, mühendislerimizle, şehrin sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız görüşmelerden aldığımız sonuçları da birleştirerek çalıştık.  Geçtiğimiz hafta projelerimizi tanıttık. İnşallah hayata geçirmek nasip olur. Gayretimiz büyük, heyecanımız büyük.  Edirne’ye hizmet etmekten mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir