İba: “Hep Birlikte Edirne’ye Layık Olduğu Hizmeti Kazandıracağız”

0

  • Yerel seçimler için geri sayım sürerken, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Hep birlikte Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız” temasını işleyerek ziyaretlerine devam ediyor.

Kentte adım atmadık yer bırakmayan iba, program kapsamında DSİ 11. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette fikir alışverişinde bulunan İba, Edirne için bugüne kadar yapılmamış her kesime hitap edecek projeler hazırlandığını ifade etti.

İba, ziyaretle ilgili “Hem görüş alışverişinde bulunduk, hem de çalışmalarında kolaylıklar diledik. Tüm çalışanları ile sohbet ettik, çaylarını içtik. Bizlere olan teveccühleri ve Edirne’miz için güzel dilekleri nedeniyle her birine teşekkür ediyorum” dedi.

Lalapaşa Hamzabeyli Köyü’nden merhum Sezai Halaç’ı cenaze namazına katılan İba, “Kadın Kolları İl Yönetimimizden Melek Halaç’ın kayınpederi, Edirne esnafından Serdal Halaç’ın babası merhum Sezai Halaç’ı Lalapaşa Hamzabeyli Köyü’nden dualarla son yolculuğuna uğurladık.

Merhuma rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

Daha sonra Çömlek Akpınar Köyü’den Muhammer Ali Soyaslan’ın annesi merhume Fatma Soyaslan’ı cenazesine katılan İba, “Merhum Fatma teyzeyi son yolculuğuna dualarla uğurladık.

Merhumeye rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

“YENİ DÖNEMDE HER İŞ KOLUNA KOLAYLIKLAR GETİRİYORUZ”

Hak Ettiğimiz Edirne için kentte adım atmadık yer bırakmayan İba, Edirne Yeni Sanayi Sitesi’ni de ziyaret etti.

Esnafımızla bir araya gelmeye, seslerini işitip, sözlerine kulak vermeye devam ediyoruz diyen İba, “Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çiftçi ve Site Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik; Sanayi Sitesinin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinledik, istişarelerde bulunduk. Yeni bir dönem geliyor ve Edirne’mizin her iş kolundan her vatandaşı için, hayata dair kolaylıklar getiriyoruz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz, daima seslerini işitip, sözlerine kulak vereceğiz” dedi.

“HEP BİRLİKTE EDİRNE’YE LAYIK OLDUĞU HİZMETİ KAZANDIRACAĞIZ”

Kente daha sonra Abdurrahman Mahallesini ziyaret eden İba, esnafı ziyaret ettik, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burda sevgi seli ile karşılanan İba, “Esnafımızı ziyaret ettik, kahvehanede hemşerilerimizle bir araya geldik. Edirne’nin beklentilerini hemşerilerimizin dileklerini, ortaya koyarak neler yapacağız konuştuk. Projelerimizi anlattık. Büyük bir sevgi seli ile karşılaştık, bu sevgiye, bu desteğe layık olmak için çok çalışacağız. Edirne’miz kazanacak. Hep Birlikte Edirne’ye layık olduğu hizmeti kazandıracağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir