Kapıkule’den Edirne’ye Girişte Geçiş Kapatılacak

0

  • Edirne Belediyesi, Kapıkule istikametinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak olan yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle geçişin bir ay süreyle kapatılacağını duyurdu.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebiyle çalışma yapılacak demiryolunun bulunduğu nokta, Kapıkule istikametinde 1 (bir) ay süreyle geçişlere kapatılacağını duyurdu.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:

“T.C. Edirne Valiliği İl Trafik Komisyon Başkanlığı’nın 09.05.2024 tarih ve 2024/03-01 sayılı kararı gereği; Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi (KM 219-182) üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebiyle çalışma yapılacak demiryolunun bulunduğu nokta, Kapıkule istikametinde 1 (bir) ay süreyle geçişlere kapatılacaktır.

Bu sebeple şehre girişler Süloğlu-Lalapaşa (Kuzey Girişi-Kıyık) istikametinden yapılacaktır.

Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği ve konforu için trafik kurallarına riayet etmeniz önemle rica olunur.” denildi.

Not: Kapıkule Edirne arasında kullanılacak otoban yolu ücretsizdir.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin