Kuzey Irak’ta Kahraman Mehmetçiğimize Hain Pusu: Piyade Sözleşmeli Er Erinç Canerik Şehit Düştü

1
Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Erinç Canerik

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar sırasında, kahraman askerimiz, hain bir saldırı sonucu şehit düştü. Şehidimizin cenazesi, memleketi Tunceli’nin Pülümür ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Erinç Canerik’in babası, Derince Turgut Reis İlkokulu’nun eski müdürü olup, ailesi ve sevenleri büyük bir acı içinde. Milletimizin başı sağ olsun; şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Kuzey Irak’ta Kahraman Mehmetçiğimize Hain Pusu: Piyade Sözleşmeli Er Erinç Canerik Şehit Düştü

  1. Kahraman Mehmetçiğimiz Erinç Canerik’in şehadeti, milletimizin yüreğini dağladı. Bu vatan, böyle yiğit evlatlarının fedakârlıkları sayesinde ayakta duruyor. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize sabır diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin