Türkiye’yi terörün, Fetö’nün ve Amerika’nın sömürüsüne teslim etmeyeceğiz

0

Edirne Milletvekili aday adayları (soldan sağa) Münür Bayrak, Hatice Ser, Ali Özer, Hülya Balkan, (Ayvaz Yalaza'a mazereti dolayısı ile toplantıya katılamadı. Resimde yok) MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ile birlikte.

Türkiye’yi terörün, Fetö’nün ve Amerika’nın sömürüsüne teslim etmeyeceğiz

Edirne Milletvekili aday adayları (soldan sağa) Münür Bayrak, Hatice Ser, Ali Özer, Hülya Balkan, (Ayvaz Yalaza’a mazereti dolayısı ile toplantıya katılamadı. Resimde yok) MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ile birlikte.
  • MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan Milletvekili Aday sıralaması nasıl olursa olsun Edirne Milletvekili aday adayları Münür Bayrak, Hatice Ser, Ali Özer, Hülya Balkan, Ayvaz Yalaza ve parti mensupları ile birlikte vatan için, bayrak için, turan için birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

İl Başkanı Tercan Türkiye’yi teröre, Fetö’ye, Amerika’ya, sömürüye teslim etmemek için mücadele edeceklerine dikkati çekmek için yaptığı açıklamada, “Size güven vermeyen kişilere güvenerek yola çıkmayın, inandıklarınızla yola çıkın.. İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır, ikna edilenler yola çıktığında ikna edilirler…

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını açıklaması malumun ilanıdır. Zira HDP’nin talep ettiği her konuda aynı fikirde olan Kemal Kılıçdaroğlu varken ikinci bir aday çıkarmaları beklenemezdi.

Sözde Altılı Masa’nın ve CHP’nin adayı olarak ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun özünde bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen HDP’nin adayı olduğu bugün bir kez daha ayyuka çıkmıştır.

HDP ile kapı arkasında koltuk pazarlığı yapan Kılıçdaroğlu zaten kayyum uygulamalarına ve parti kapatmaya karşı olduğunu söyleyerek HDP ile aynı çizgide olduğunu defalarca ispat etmiştir.

Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylemekten kaçınmayan, Atatürkçü pozları kesen İP Genel Başkanı Meral Akşener; Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine kökten düşman olan HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’yla mı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaksınız?

Anayasanın ilk dört maddesine göz diken Ali Babacan, Anadilde eğitim isteyen Ahmet Davutoğlu, terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu ve yerel yönetimlere özerklik diyerek bölünmeye kapı aralayan CHP’yle mi Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacaksınız?

İP Genel Başkanı’nın sığıntı durumuna düşürüldüğü Zillet Masası’nda Türk milleti yoktur, cumhuriyet yoktur, bağımsızlık ve beraberlik yoktur. Zillet masasında olsa olsa FETÖ ve PKK taleplerine göz kırpma, teröristlere özgürlük vaadi ve Türkiye düşmanlarına umut vardır!

Kılıçdaroğlu ise terör örgütlerinin ezilmemeleri, ölmemeleri, varlıklarının yok edilmemesi için CHP’yi Türk devleti önüne barikat gibi seriyor. Onların ağzıyla konuşuyor, onların hayal dünyasına sesleniyor, onların taleplerini kendi ihtiyacı gibi görüyor.

Bu seçim; PKK’nın siyasi kanadı HDP’yi iktidara getirme seçimi.. Bu seçim; Terörist Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkarma seçimi.. Bu seçim; Her nerede FETÖ’cü varsa onları aklayıp paklayıp kucaklama seçimi!.. Bu seçim; ABD’ye, AB’ye NATO’ya Ülkeyi teslim etme seçimi…

Yerel yönetimler özerkliği sözü veren kim? Cumhuriyet 100 yıllık yıkım süreci ve değiştireceğiz diyen kim? Parti genel merkezinden Türk bayrağını kaldıran danışman kim? Milletimiz sandık önüne geldiğinde koltuk uğruna şehit katilleri ile yaptığınız pazarlığın cevabını verecektir…

Bakın Millet İttifakının düzenini kim sağlıyor!

-Her gün fetva veriyor…

-Cumhuriyeti değiştiriyorlar

-Özerklik kapısını açıyorlar…

-Öcalan’ı eve çıkarıyorlar…

-Demirtaş bakan yapıyorlar…

-PKK’lı başkanlara koltuklarını veriyorlar…

-45 bin insanımızı kim katletti? PKK ve elebaşı Apo…

-Avukatlığını kim yaptı? Sezgin Tanrıkulu…

-Bu örgüte kim sırtını dayadı? HDP…

-Kim şimdi ortak? CHP…

Kim Türkiye üzerinde oyun kurmak istiyor? Emperyalist ABD… Kim Türkiye’yi sömürge haline dönüştürmek istiyor? Sömürgeci Batı Avrupa Birliği Ülkeleri… Türkiye dışarıdan böyle kuşatılmaya çalışırken içeride kim onlara hizmet gayretinde? FETÖ, PKK, Saros fonlamaları…

Siyasette kim kimin yanında?

Avrupa Batı Ülkeleri-ABD kime destek veriyor? Millet İttifakına…

FETO kime destek veriyor? Millet İttifakına…

PKK/HDP kime destek veriyor? Millet İttifakına…

SAROS kimi fonluyor? Millet İttifakını savunan kurum ve Medya kuruluşlarını.

Peki, bunların tümü kime düşman? Cumhur İttifakına. Siyasette kim kime dost, kim kime düşman? Bunu görebiliyorsanız.. Ülkeniz için doğru kararı da verebilirsiniz.

Millet İttifakı Siyasi bölücülerle el ele vererek iktidarı ele geçirme seçimi!.. Şunu iyi bilin ki!.. 14 Mayısta halk milli olanlarla gayri milli olanları ayırt edecek olup, Cumhur İttifakı kazanacak, Millet İttifakı sandığa gömülecek…

MHP’yi parçalanmadan menfur emellerine ulaşamayacağını anlayan şer odakları, yüz yıllık oyunlarını sahnelemeye başladılar.. Ülkücüler sadece ama sadece MHP de olur.. Başka partilerde bulunanlar ancak piyondur! Cumhur İttifakı iktidar olacak, MHP Edirne’den Milletvekili çıkaracak…

Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kararlı mücadelesi, aziz milletimizin yüksek fedakârlığı ile kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuran irade bugün Cumhur İttifakı’nda vücut bulmuş ve Türk Yüzyılının kapısını Cumhur İttifakı ile aralanmıştır.” dedi.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin