Vatandaşlar Artık Eskiyen Cep Telefonlarını revize ettirip kullanıyor

0

• Edirne'de cep telefon tamiri yapan esnaf Cenk Dilmeç, vatandaşların yeni cep telefonu alamadığı için eskiyen cep telefonlarını kapak kılıf gibi aksesuarlarını değiştirip kullanıyor.

• Edirne’de cep telefon tamiri yapan esnaf Cenk Dilmeç, vatandaşların yeni cep telefonu alamadığı için eskiyen cep telefonlarını kapak kılıf gibi aksesuarlarını değiştirip kullanıyor.
  • Edirne’de cep telefon tamiri yapan esnaf Cenk Dilmeç, vatandaşların yeni cep telefonu alamadığı için eskiyen cep telefonlarını kapak kılıf gibi aksesuarlarını değiştirip kullanıyor. Dilmeç, mutfak eşyalarının fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşların cebine göre hareket etmek zorunda kaldığını ifade etti. Esnaf olarak ise dükkân masraflarının artmasıyla dayanacak güçlerinin kalmadığını dile getirdi.

Edirne’de cep telefonu tamirini yapan esnaf Cenk Dilmeç, yeni cep telefonlarının çok pahalı olduğu için vatandaşların eskiyen telefonlarından sıkıldıkları zaman yenisini almayıp kapak ve kılıflarını değiştirip bakım onarım yaptırıp kullanmaya devam ettiklerini söyledi. Dilmeç, “Bu konu sadece cep telefonları için geçerli değil, İnsan yeni alamadığından dolayı bütün ev ve mutfak eşyalarını tamir yaptırıyor, yaptırmak zorunda. 400 liralık tencere olmuş 600-1000-1200 lira. Bir takım 250-300 liralık demlik olmuş 1000-1200 lira. Herkes cebindekine göre hareket etmek istiyor” dedi.

Edirneli esnaf Cenk Dilmeç, pahalılıktan dolayı vatandaşların eskiyen ya da yanan tencerelerini atmadığını, parlatıp onarımını yaptırıp kullandıklarını ifade etti. Dükkan masraflarının arttığını dile getiren Dilmeç, esnaf olarak dayanacak gücünün kalmadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir