Halk Eğitim Kursiyerleri Sergisine Hoş Geldiniz

0

Halk Eğitim Kursiyerleri Sergisine Hoş Geldiniz

Meriç İlçe Milli eğitim Müdürlüğü  Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açtığı kurslarda kursiyerlerin yaptığı ürünlerle yıl sonu sergisi düzenledi.

Meriç Halk Eğitimi Merkezi çeşitli köy ve beldelerde açtığı el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini sergilediği muhteşem bir sergi organize etti. Serginin açılışını Meriç Kaymakamı Cafer Kaymakçı, ilçe ve belde belediye başkanları ve İlçe Milli eğitim müdürü  ile birlikte yaptı. Açılışta tüm stantları tek tek dokaşan Cefer Kaymakçı, usta öğreticiler ve kursiyerlerden ürünleriyle ilgili bilgiler aldı. Sergide Bakım merkezi sakinleriyle fotoğraf çektiren Kaymakçı, bir jest yaparak çektirdiği fotoğrafların baskısını alarak bakım evi sakinlerine hediye etti.

Sergide el sanatları ürünlerinin yanında Meriç çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan bir stand da yer aldı.

Halkın da büyük ilgi ve beğenisini kazanan halkeğitimi sergisi, üç gün boyunca meraklılarıyla buluştu.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin