AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

0

AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı’dan 23 Nisan kutlama mesajı

  • AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Berat Kandili’nin Tüm İslam alemi ve insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni eden Akıncı, bu mübarek ve anlamlı geceyi idrak etmenin manevi huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Berat Kandili’nin aynı zamanda Ramazan ayının habercisi olduğunu belirten Akıncı, bu gecenin tövbelerin ve duaların kabul edildiği bir gece ve bir fırsat olduğunu aktardı.

Bu gün bir diğer yönüyle, insanlar arasındaki kin ve nefret duygularını öteleme günü olduğuna dikkat çeken Akıncı, bu anlamlı gecenin en güzel şekilde değerlendirilmesini temenni etti.

Tüm İslam âleminin ve Edirnelilerin mübarek Berat Kandil’ini kutlayan Akıncı, “Kandilin tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Allah, hayırlısı ile Ramazan ayına ulaşmayı nasip eylesin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir