Ali Akartürk’ün sunduğu “Türküler” programının bu haftaki konukları Yunanistan İskeçe’den geldi.

0

  • ETV’de her Cumartesi günü yayınlanan Ali Akartürk ile Türküler programı, kış sezonunu renkli konukları ağırlayarak sonlandırdı. Sezon kapanışında, İskeçe’den gelen konuklar, programı Türküler ve Zeybek gibi folklorik oyunlarla renklendirerek izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Programın konukları arasında, Sınır Ötesi Gazetesi Yunanistan Temsilcisi Dr. Devrim Şukla ve İskeçe Türk Birliği Denetim Kurul Başkanı Murat Sebahattinoğlu yer aldı. Programın yönetmenliğini ise Doğukan Yörük üstlendi.

Türk folklorü ve Türkü zenginlikleriyle ilgili yapılan keyifli sohbetler, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Batı Trakyalı Dr. Devrim Şukla ve Murat Sebahattinoğlu, İskeçe’den getirdikleri anılarını ve bölgeyle ilgili bilgilendirici detayları paylaşarak programa renk kattılar.

“Türküler” programı, her Cumartesi ETV ekranlarında Türk halk müziğinin sevilen eserlerini ve unutulmaz türküleri dinleyicilerle buluşturuyor. Yaz sezonunda ise arşiv programların tekrarıyla devam edecek.

programı https://www.facebook.com/edirnetelevizyonu/videos/942379231227769?locale=tr_TR lingini tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir