Edirne’nin değerlerinden Bahri Bey, Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, ‘uygulamalı Girişimcilik Dersi’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek, girişimcilik tecrübelerini paylaştı. “başarı, sabır ve emek işi” dedi.

Öğretim Görevlisi Orkun Akman’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gençler Bahri Dinar’ın girişimcilik yolundaki anılarını, deneyimlerini ve tecrübelerini dinledi.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, SBMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Hatipler öncülüğünde düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Dersi’nin konuğu, Edirne Tava Ciğeri’nin tanıtımında büyük katkıları olan ve girişimcilik alanında gençlere örnek oluşturan Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in kurucusu, Bahri Bey (Bahri Dinar) oldu.

Bahri Bey olarak oluşturduğu markasının hikayesini gençlere anlatan ve bu yolda yaşadığı zorlu süreçleri gençlerle paylaşan Bahri Bey, “İnandığınız yolda asla yılmayın, yorulmayın. Bu süreçte çok zor günlerim oldu, ümitsizliğe kapıldığım zamanlar çok oldu. Anca başarı, sabır ve emek işi. Sizlerde inandığınız yolda yılmadan yürürseniz, bir gün başarıyı yakalayacaksınız” dedi.

 


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et