Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba Ramazan ayı kutlama mesajı!

0

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba Ramazan ayı kutlama mesajı!

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba Ramazan ayı kutlama mesajı!
  • Edirne halkının ve tüm İslam âleminin ramazan ayını tebrik eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Ramazan aynı kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ı Şerif’in başta Edirne olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Ramazan Ayı’nın, heyecanla beklenildiğini söyleyen İba, ayrıca bu ayın İslam âlemi için bir fırsat ayı olduğunu vurguladı.

Ramazan Ayı’nın yardım ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken İba, “Bu ayda her zamankinden fazla olarak yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Ramazan ayı, barış ve sevgi havasının rüzgarıyla kalplerimizi ısıtıyor. Barış, hoşgörü ve dayanışmanın öneminin vurgulandığı bir ay olan ramazan Allah’ın bereketi ile doludur.” şeklinde konuştu.

Ramazan ayının, barış, hoşgörü ve dayanışmanın önemini vurgulayan bir ay olduğunu ifade eden İba, “Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir ramazan ayını daha karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının getirdiği bereketi, huzuru, sevgi ve hoşgörüyü en güzel şekilde paylaşarak yaşamayı temenni ediyor; bu mübarek ayın başta Edirneli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir