Edirne Satranç Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü, Alihan Demir 2019 Yılı Kulüp İçi II. Kapalı Ödüllü Hızlı Satranç Turnuvası Yapıldı

0

Edirne Satranç Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü, Alihan Demir

2019 Yılı Kulüp İçi II. Kapalı Ödüllü Hızlı Satranç Turnuvası Yapıldı

Alihan Demir 2019 Yılı Kulüp İçi II. Kapalı Ödüllü Hızlı Satranç Turnuvası , Edirne’li işadamı Alihan Demir’in sponsorluğunda, Edirne Satranç Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü tarafından, spor hayatına kulüp bünyesinde devam eden 78 sporcuya yönelik olarak düzenlenmiştir.

Edirne GSİM Gençlik Merkezi’nde düzenlenen turnuva sonunda yapılan ödül töreninde sporculara teşvik amacıyla 1.000 TL tutarında nakdi ve ayni ödüller verildi.

Ödül töreninde Alihan Demir’e kulübe katkılarından ve turnuvaya sponsor olmasından dolayı kulübün halen başkanı olan annesi Hatice Demir tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Turnuvaya sponsor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Alihan Demir “Ben de satranç sporcusuyum. Küçük yaşlarda başladığım bu sporun içinde yaklaşık 10 yıl süresince müsabık oldum, şahsen bu sporun içinde olmamın birçok yararını gördüm. Aynı zamanda yeterli sponsor desteği olmadan yapılan sporculuk hayatının zorluklarını da şahsen yaşadım. Çocukların özellikle zeka ve kişilik gelişimlerine büyük fayda sağlayan satranç sporunu desteklemeye bundan sonra da elimden geldiğince devam edeceğim. Buradan çocukları, bu sporun içinde kalarak sağlıklı gelişmeye, imkanı olan herkesi de bu spora destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir